skip to Main Content
072-5114967 info@werkenbijmeo.nl 06-11764465

Wij zijn MEO, een mediabureau gevestigd in Haarlem en in Alkmaar. We maken onder meer magazines, websites, grafische vormgeving en apps. Ook verzorgen we backoffice-diensten, waaronder leden- en donateursadministratie en bestuursondersteuning.

Als sociale onderneming richten wij ons op het ontwikkelen van talent. Op onze gezellige vestiging in Haarlem doe je daarom werkervaring op terwijl je samenwerkt met ervaren professionals. We kijken graag naar wie jij bent en wat je kunt en passen daar onze werkzaamheden op aan. Op die manier willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk begeleiden, bij ons of bij een ander bedrijf.

 Administratief Medewerker

Locatie: Haarlem

  • flexibele werkdagen en werktijden bespreekbaar!
  • deze vacature valt binnen ons diversiteitsbeleid voor etnische groepen, gehandicapten en chronisch zieken

We zijn op zoek naar aankomend talent dat op mbo niveau 4 kan werken en denken. Het is belangrijk om een opleiding of achtergrond in de financiële administratieve richting te hebben. Als je ook nog eens in Haarlem woont, is dat helemaal ideaal.

Als administratief medewerker bij MEO verzorg je voor onze klanten debiteurenbeheer, oftewel je houdt bij wie op welk moment wat moet betalen. Je verwerkt ook declaraties, controleert binnenkomende facturen en zet die klaar voor betaling. Verder verricht je allerlei andere lichte administratieve werkzaamheden. Uiteraard zorg je ervoor dat alles nauwkeurig op orde is. Je kunt bij ons minimaal 16 uur per week aan de slag. Eventueel kun je extra uren werken, tot 32 uur per week. Je krijgt dan aanvullende taken op het gebied van bestuursondersteuning.

We bepalen graag in overleg een vast aantal uren. Je werktijden zijn flexibel in te vullen, dus het is ook mogelijk tussen schooltijden door aan de slag te gaan. Ook is thuis werken in overleg een optie. Alles is bij ons bespreekbaar, bijvoorbeeld als je iets moeilijk vindt, of als je het aantal uren dat je werkt langzaam op wil bouwen. Als jij er maar zin in hebt, dan hebben wij dat ook!

Denk je dat een toekomst als administratief medewerker bij MEO iets voor jou is? Lijkt het je leuk om te zorgen dat de administratie op rolletjes loopt? Dan maken we heel graag kennis met je!

Een proefplaatsing is eventueel mogelijk. Daarna bieden we je graag een eerste betaald contract voor een periode van 7 maanden tot een jaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edwin Teljeur via 072 – 511 49 67. Als je direct wil solliciteren, stuur dan een mailtje met je motivatie en cv naar edwin@wijzijnmeo.nl.

 

Back To Top
X