skip to Main Content
072-5114967 info@werkenbijmeo.nl 06-11764465

Wij zijn MEO

MEO is het meest sociale mediabureau van Noord-Holland. We zijn een leerwerkbedrijf met ruimte voor élk talent. Ons team verzorgt onder andere online marketing, grafische vormgeving, webdesign en drukwerk. Bij ons is geen ontwerp, medewerker of project hetzelfde.

Onze studio, op onze locatie in Alkmaar, bestaat momenteel uit de afdelingen Vormgeving en Webdesign. Voor de afdeling Vormgeving zijn we op zoek naar een goede teamleider.

Wie zoeken wij?

Ben jij een ervaren creatieve vormgever met (groeiende) leidinggevende capaciteiten? Dan zoeken we jou!

Je bewaakt de planning, kwaliteit en sfeer in de studio. Daarnaast geeft het je veel voldoening om het beste uit andere collega’s te halen. Als eerste vormgever weet jij als geen ander hoe je de klant kunt verrassen met een fantastisch ontwerp. Daarmee ben je een lichtend voorbeeld voor alle andere medewerkers. Je ervaring met vormgeving en DTP zorgt ervoor dat je zeer efficiënt werkt.

Het is een pré als je het team van projectmanagers kunt ondersteunen bij klantcontact: intakes, briefings, presentaties en adviesgesprekken met klanten.

Wat verwachten wij?

Je bent creatief en hebt een grote passie voor vormgeven. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en daagt jezelf uit de mooiste ontwerpen te maken. Je bent representatief en stressbestendig, denkt in mogelijkheden en durft beslissingen te nemen. Je werkt gestructureerd en kunt goed omgaan met deadlines. Je daagt het creatieve team uit om originele concepten te verzinnen en zorgt voor verrassende eindresultaten.

Ook beschik je over veel technische kennis – minimaal Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator – om zeer efficiënt en snel te kunnen werken. Je kunt alle gewenste grafische bestanden drukklaar en foutloos opleveren.

Beschik je over hbo werk- en denkniveau? Heb je een verbluffend portfolio en minimaal 3 jaar ervaring als vormgever binnen een team? Kun jij jouw kennis en ervaring kwijt als onze teamleider? Pak dan deze toffe kans!

Wat bieden wij?

  • Een bruisende en creatieve werkomgeving in Alkmaar
  • Een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
  • De mogelijkheid om een dragende rol te vervullen binnen MEO
  • Een goed salaris met prima arbeidsvoorwaarden
  • Contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband (32 – 40 uur)
  • Reiskostenvergoeding
  • Gezellige personeelsfeestjes, vrijdagmiddagborrels en iedere donderdag tosti’s bij de lunch!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze doordouwer? Lijkt het je geweldig om op een unieke locatie in hartje Alkmaar te werken, in een jong team met gezellige collega’s? Laat dan weten wat jij toe kunt voegen aan onze studio! Stuur je motivatie en cv door en dan nemen we snel contact met je op.

Back To Top
X