skip to Main Content
072-5114967 info@werkenbijmeo.nl 06-11764465

Even voorstellen

Wij zijn MEO, een mediabureau gevestigd in Haarlem en in Alkmaar. We maken onder meer magazines, websites, grafische vormgeving en webapps. Ook verlenen we ondersteunende diensten: zo verzorgen wij de klantenservice van Dopper en andere organisaties. Omdat we dit succesvol doen, zoeken we nieuwe talenten voor onze locatie in Haarlem.

Leuk, maar wat houdt de functie dan in?

Goede vraag! Als backoffice-medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor verschillende organisaties. Je beantwoordt inkomende telefoongesprekken en de eerstelijns-vragen voor klanten als Dopper en diverse non-profits. Jij zorgt, samen met het hele backoffice-team, dat de telefoon op professionele en klantgerichte wijze beantwoord wordt. Je verwerkt de inkomende en uitgaande post van deze organisaties en houdt overzicht over de verschillende mailboxen.

Wat zoeken wij in iemand?

Naast de standaard-opsomming die je hieronder vindt, hopen we ook dat je zo iemand bent die echt enthousiast en bevlogen is. Als sociale onderneming werken we met een bijzonder team. Jij bent daarin een belangrijke schakel.

  • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent een echte doorzetter en een voorbeeld voor anderen;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Daarnaast vinden we het leuk als je de organisatie challenget. Als jonge, snel-groeiende organisatie vinden we het belangrijk dat er constant nieuwe ideeën bedacht worden om verder te ontwikkelen.

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met je! Je kunt je aan ons voorstellen door een bericht te sturen via indeed t.a.v. Romy.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top
X