skip to Main Content
072-5114967 info@werkenbijmeo.nl 06-11764465

Wij zijn MEO, een mediabureau gevestigd in Haarlem en in Alkmaar. Als sociale onderneming richten wij ons op het ontwikkelen van talent. We maken onder meer magazines, websites, grafische vormgeving en apps. Ook verlenen we ondersteunende diensten: zo verzorgen wij de klantenservice van Dopper, de fabrikant van design waterflessen.

We zijn op zoek naar aankomend talent met mbo werk- en denkniveau. Als je goed bent in je talen, dus foutloos Nederlands spreekt en schrijft, en houdt van nauwkeurig werken dan ben je bij ons van harte welkom. Verder is een pré als je twee jaar relevante werkervaring hebt.

Als aankomend back-office medewerker doe je werkervaring op als eerste aanspreekpunt voor verschillende organisaties. Jij stelt mensen direct op hun gemak met je gastvrije houding en voelt je thuis in een dynamische omgeving. Jij zorgt ervoor dat de telefoon op professionele en klantgerichte wijze beantwoord wordt. Je verwerkt de inkomende en uitgaande post van deze organisaties en houdt overzicht in de verschillende mailboxen. Je notuleert belangrijke vergaderingen en lezingen en ondersteunt organisaties bij het plannen van vergaderingen en evenementen.

Denk je dat een toekomst als back-office medewerker iets voor jou is? Lijkt het jou leuk om verschillende klanten netjes en inlevend te woord te staan? Dan maken we heel graag kennis met je. Als jij er maar zin in hebt, dan hebben wij dat ook!

Je kunt je aan ons voorstellen door een e-mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie te sturen naar info@werkenbijmeo.nl . Graag tot snel!

Soort dienstverband: Voltijd
Locatie: Haarlem

Back To Top
X