skip to Main Content
072-5114967 info@werkenbijmeo.nl 06-11764465

Wij zijn MEO, een mediabureau gevestigd in Haarlem en in Alkmaar. We maken onder meer magazines, websites, grafische vormgeving en apps. Ook verlenen we ondersteunende diensten: zo verzorgen wij de klantenservice van Dopper, de fabrikant van design waterflessen.

Als sociale onderneming richten wij ons op het ontwikkelen van talent. Op onze gezellige vestiging in Haarlem doe je daarom werkervaring op terwijl je samenwerkt met ervaren professionals. We kijken graag naar wie jij bent en wat je kunt en passen daar onze werkzaamheden op aan. Op die manier willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk begeleiden, bij ons of bij een ander bedrijf.

Aankomend klantenservicemedewerker

Locatie: Haarlem

We zijn op zoek naar aankomend talent met mbo werk- en denkniveau. Als je goed bent in je talen, dus foutloos Nederlands en Engels spreekt en schrijft, ben je bij ons van harte welkom. Als je daarbij ook nog eens het Duits beheerst, is dat helemaal ideaal. Verder hoef je geen ervaring te hebben: we leren het je allemaal in de praktijk.

Als aankomend klantenservicemedewerker doe je werkervaring op als het eerste aanspreekpunt voor klanten van Dopper. Je beantwoordt simpele vragen, of verwijst klanten door naar degene die ze verder kan helpen. De vragen komen op verschillende manieren binnen: telefonisch, via e-mail, Facebook en per post. Ook voer je testjes uit bij lekkende Dopper-flessen. Je zorgt ervoor dat de klanten van Dopper zich
snel, prettig en goed geholpen voelen.

Denk je dat een toekomst als klantenservicemedewerker iets voor jou is? Lijkt het jou leuk om klanten van Dopper netjes en inlevend te woord te staan, met af en toe een beetje humor? Dan maken we heel graag kennis met je. Ons streven is dat je uiteindelijk 24 uur per week aan het werk gaat. Maar alles is bij ons bespreekbaar, bijvoorbeeld als je iets moeilijk vindt, of als je het aantal uren dat je werkt langzaam op wil bouwen. Als jij er maar zin in hebt, dan hebben wij dat ook!

Een proefplaatsing is eventueel mogelijk. Daarna bieden we je graag een eerste betaald contract voor een periode van 7 maanden tot een jaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Partner in Werk via info@partnerinwerk.nl of 085 – 07 05 820.
Als je direct wil solliciteren, stuur dan een mailtje met je motivatie en cv naar romy@wijzijnmeo.nl.

Back To Top